Apometre si Repartitoare

Apometre si Repartitoare

Apometrele sau contoarele de apa sunt acele mecanisme care masoara cantitatea de apa rece si / sau apa calda, folosita de un consumator. Pentru a avea un control cat mai exact al consumului de apa din locuinta dumneavoastra trebuie sa va montati contoare de apa la toti consumatorii existenti: baie, bucatarie si grupul sanitar.

Conform Legii 121/2014 publicata in Monitorul Oficial, pana la data de 31 Decembrie 2016, toate apartamentele din Romania trebuiesc contorizate individual prin montarea de repartitoare de costuri pentru energia termica consumata.

Montaj Apometre

montaj-apometre

  • autorizatie BMRL pt montaj
  • marci cu garantie 24 luni: BMeters, Timely, Zenner, Techem

Afla mai multe >>

Inlocuire Apometre

inlocuire-apometre

  • inlocuire apometre de apartament, apometre bransament sau apometre debite mari

Afla mai multe >>

Verificare Apometre

verificare-apometre

  • verificarea metrologica periodica a apometrelor de apa rece sau calda

Afla mai multe >>

Sigilare Apometre

sigilare-apometre

  • sigilare apometru nou sau pentru ca ati constatat ruperea/distrugerea sigiliului initial.

Afla mai multe >>

Vanzare Apometre

vanzare-apometre

  • vanzari contoare de bransament si apometre cu diametre nominale de la DN 15 la DN 500

Afla mai multe >>

Montaj Repartitoare

montaj repartitoare

  • montaj repartitoare Techem cu citire radio si sistem antifrauda

Afla mai multe >>

Cine poate executa lucrarile de apometre?

Montajul contoarelor de apa se face de catre o firma autorizata B.R.M.L. – Biroul Roman de Metrologie Legala – care trebuie sa va sigileze apometrele si sa va emita un proces verbal de montaj si sigilare impreuna cu un deviz sau raport de lucru. In cazul in care suspectati ca firma nu este avizata, inainte de inceperea lucrarii cereti o copie a acestei autorizatii.

Autorizatia este valabila 24 de luni din momentul emiterii, cu posibilitatea de prelungire dupa 12 luni, doar in cazul in care s-au indeplinit anumite aspecte impuse de B.R.M.L.

Sigilarea apometrelor trebuie executata cu un cleste special intiparit cu stanta firmei.

De ce sa executati lucrarile de apometre cu noi?

Detinem echipamentele si instalatorii potriviti pentru executarea acestor lucrari avand o experienta de peste opt ani in acest domeniu si peste 10000 de contoare de apa montate.

Firma noastra este autorizata de B.R.M.L. pentru montarea si sigilarea de contoare de apa rece si apa calda cu avizul numarul B – 07 – 021 – 11.

Sigilarea apometrelor se executa cu sigilii stantate “SM” sau “SMART MONTAJ”. Oferim garantie de 24 de luni pentru manopera si putem interveni rapid in cazul in care apar defectiuni la instalatia de apometre.

Pe langa avantajele enumerate mai sus, firma noastra detine si o polita de asigurare de raspundere civila profesionala pentru suma de 30000 EURO, in cazul de evenimente neplacute.

Acte emise in urma lucrarilor de apometre:

Dupa executarea lucrarilor veti primi: procesul verbal de montaj/inlocuire/verificare si sigilare impreuna cu raportul de lucru – deviz, copie dupa autorizatia B.R.M.L., factura si chitanta.

Mentionati ca ne contactati de pe smart-instalatii.ro si veti beneficia de o oferta speciala pentru lucrarile de apometre de care aveti nevoie!

.