Instalatii sanitare, instalatii termice si canalizare

Politica de confidentialitate

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental pentru Smart Plumbing , prin urmare vom dedica resurse pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand intrati in legatura cu noi si accesati produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate.

1. Informatii si contact

Smart Plumbing este persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, sector 4, Aleea Izvorul Crisului, nr. 1.

Pentru orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, ne puteti contacta la adresa de email office@smart-instalatii.ro sau prin telefon la +4 0748.11.64.65

2. Categorii de date cu caracter personal prelucrate

In general, colectam datele cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs. astfel:

– Cand solicitati serviciile Smart Plumbing (Smart Instalatii), prin intermediul formularului de contact publicat pe site-ul nostru sau prin intermediul telefonului, ne transmiteti: numele si prenumele, numarul de telefon, adresa de e-mail. Toate aceste date sunt preluate cu scopul de a va putea furniza serviciile solicitate.

Putem sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs. in timpul vizitarii site-ului nostru pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Pe site-ul nostru putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod datele dumneavoastra, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale persoanelor care nu au implinit varsta de 18 ani.

3. Scopul prelucrarii datelor

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

1. Pentru prestarea serviciilor Smart Plumbing (Smart Instalatii), in beneficiul dvs. incluzand asigurarea serviciilor prestate, prin intermediul formularului sau a numarului de telefon, publicate pe site-ul nostru.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre Smart Plumbing (Smart Instalatii) si dvs. De asemenea, anumite prelucrari in acest scop sunt impuse de legislatie.

2. Pentru imbunatatirea serviciilor noastre

Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs. ca utilizator, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata.

Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate.

3. Pentru marketing

Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la serviciile furnizate de Smart Plumbing (Smart Instalatii).

Comunicarile de marketing se bazeaza pe consimtamantul dvs. prealabil. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, contactandu-ne, folosind detaliile de contact aflate pe pagina de contact.

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dvs.

4. Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:
– Masuri de protectie a site-ului web fata de atacuri cibernetice;
– Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
– Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs. fundamentale.

4. Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal pe durata contractului pe care il incheiem cu scopul de a va asigura serviciile noastre. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

5. In ce tari transferam datele dvs. cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:
– Persoanelor juridice cu care Smart Plumbing (Smart Instalatii) colaboreaza, pentru furnizarea unor servicii adiacente celor pe care Smart Plumbing (Smart Instalatii) le furnizeaza clientilor sai, dar numai dupa acordul prealabil al clientilor care solicita astfel de servicii.

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

In prezent, stocam si prelucram datele dvs. cu caracter personal numai pe teritoriul Romaniei.

6. Protejarea securitatii datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu ne asumam responsabilitatea pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

7. Drepturile dumneavoastra

Regulamentul general privind protectia datelor recunoaste o serie de drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

Aveti posibilitatea ca in orice moment sa va exercitati urmatoarele drepturi:

Dreptul la informare: puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dvs personale;
Dreptul la rectificare: puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;
Dreptul la stergerea datelor: (“dreptul de a fi uitat”) puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
Dreptul la restrictionarea prelucrarii: puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
Dreptul de opozitie: puteti sa va opuneti, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
Dreptul la portabilitatea datelor: puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
Dreptul de a depune plangere: puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
Dreptul de retragere a consimtamantului: in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs, vi-l puteti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia.

SUNTEM PRECAUTI!

SANATATEA PE PRIMUL LOC!

Deoarece consideram ca sanatatea este cea mai importanta, echipele noastre au fost echipate cu masti si manusi iar pentru o protectie suplimentara solicitam clientilor nostri sa procedeze la fel, in momentul in care echipele Smart Instalatii intervin pentru rezolvarea problemei solicitate!

NOU! ADMINISTRARE IMOBILE!

CONTACTEAZA-NE!

Contact

Adresa: Str Alunisului, nr. 45, sector 4, Bucuresti
Telefon fix : 0374.93.55.63
Telefon mobil: 0785.262.348
Telefon mobil: 0748.116.465
Email: office@smart-instalatii.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget

Zona de acoperire

Bucuresti - Sector 1
Bucuresti - Sector 2
Bucuresti - Sector 3
Bucuresti - Sector 4
Bucuresti - Sector 5
Bucuresti - Sector 6
Judetul Ilfov