Instalatii sanitare, instalatii termice si canalizare

Vanzari Apometre

Societatea noastra va ofera vanzari contoare de bransament si apometre cu diametre nominale de la DN 15 pana la DN 500, pentru apa calda, apa rece si energie termica, la preturi accesibile si realizeaza servicii de montare, sigilari si verificari metrologice la cerere.La noi veti gasi apometre de apartament, de bransament, apometre industriale (debite mari), oferindu-va calitate foarte buna prin furnizori de renume.

vanzare-apometre

Vanzare apometre – modele si diametre:

Prin departamentul creat special pentru vanzarea de apometre, va ajutam in achizitionarea modelului necesar proiectului dumneavoastra.

Marcile de apometre vandute de noi sunt: Zenner, Solaris, BMeters, si Techem, de provenienta Germania si Italia.

Unele modele se pot citi si de la distanta prin unde radio sau prin transmiterea datelor prin cablu la un calculator anexat contorului.

Apometrele furnizate de societatea noastra acopera toata gama de diametre existente, de la Dn 15 pana la Dn 500.

Vanzare Apometre – livrare si garantie:

In momentul cand v-ati hotarat ce tip de apometre doriti, noi ne ocupam de livrarea acestuia in locatia specificata de dumneavoastra. Impreuna cu apometrul solicitat veti primi certificatul de garantie si conformitate, instructiunile de folosire, procesul verbal de predare primire, factura si chitanta (dupa caz).

Garantia pentru apometre este de 24 de luni din momentul montajului (in cazul in care montajul se executa cu firma noastra) sau 24 de luni de la primirea apometrului.

Buletinul de verificare metrologic este valabil 84 de luni pentru apometrele de apa rece si 48 de luni pentru apometrele de apa calda.

Vanzare apometre – plata:

Plata se realizeaza in functie de numarul de apometre si de cantitatea de apometre comandata. Platile se pot face cash – cu factura si chitanta, virament bancar – ordin de plata, bilet la ordin sau fila cec.

Pentru serviciul de Vanzare Apometre contactati-ne telefonic sau pe email si veti fi multumiti de preturile si calitatea serviciilor oferite!

Vezi toata gama de servicii apometre si repartitoare:

Contact

Adresa: Str Alunisului, nr. 45, sector 4, Bucuresti
Telefon fix : 031.425.06.18
Telefon mobil: 0785.262.348
Telefon mobil: 0748.116.465
Email: office@smart-instalatii.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Zone de Acoperire:

Bucuresti - Sector 1
Bucuresti - Sector 2
Bucuresti - Sector 3
Bucuresti - Sector 4
Bucuresti - Sector 5
Bucuresti - Sector 6
Judetul Ilfov