Desfundare Canalizare

Realizam lucrari de desfundare canalizare, desfundari coloane de scurgere blocuri, case, birouri, desfundare tevi scurgere lavoare, chiuvete bucatarii, desfundari cazi, sifoane pardoseala, desfundare vas wc.

desfundare canalizare

Desfundare Canalizare – cu SARPE ELECTRIC:

Datorita tehnologiei detinute de firma noastra lucrarile pentru decolmatarea si curatirea canalizarilor nu mai sunt o problema. Intervenim asupra coloanelor de canalizare sau scurgere cu un utilaj special construit pentru desfundari. Acest utilaj este format din trei piese: robotul electric profesional cu o putere de rotire foarte mare, serpii speciali construiti si capetele serpilor. Serpii sunt de mai multe dimensiuni permitand desfundarea pe diametre incepand cu Dn 25 pana la Dn 300 si pe lungimi pana la 50 m. In functie de gravitatea lucrarii se folosesc diferite capete pentru serpi.

Desfundare Canalizare – cu PRESIUNEA APEI:

Un alt utilaj special pentru lucrarile de desfundare canalizare este robotul cu presiune. Acest robot functioneza cu apa calda sau apa rece la o presiune de 180 bari reusind astfel sa indeparteze toate rezidurile aparute pe coloanele de scurgere.

La fel ca sarpele electric acest robot este format din trei piese: robotul de presiune, furtunul special creat pentru a rezista la presiune si duzele de evacuare apa. Furtunul special are o lungime de 30 m si poate fi folosit pe conducte de minim 25 mm. Duzele se monteaza in capul furtunului si evacueaza apa in mai multe directii reusind astfel nu doar sa desfunde ci si sa spele conductele.

Desfundare Canalizare – durata de lucru:

Datorita echipamentelor profesionale detinute si folosite de instalatorii nostri timpul de lucru este relativ scurt, in functie si de gravitatea si complexitatea lucrarii. Pana in acest moment am indeplinit cu success toate cerintele clientilor nostri avand o rata de succes de 98 %!

Pe langa asta oferim reparatii si inlocuiri coloane de scurgere, coloane verticale, coloane de subsol.

Datorita echipei noastre formate din oameni profesionisti si specializati in domeniu putem face ORICE.

Mentionati ca ne contactati de pe smart-instalatii.ro si veti beneficia de o oferta speciala pentru lucrarile de desfundari canalizare!