Servicii de Instalare Incalzire in Pardoseala

Sistemul de incalzire in pardoseala aduce o serie de beneficii daca proiectarea si executia lucrarii este realizata corect. Sunati-ne la numarul de telefon afisat si un specialist in instalatii termice va veni la dumneavoastra pentru a realiza un deviz, astfel incat pretul sa fie clar de la inceput, la fel si conditiile de montaj.

Un sistem de incalzire in pardoseala realizat corect, va genera o economie fata de sistemul standard de incalzire cu radiatoare, dar si o distributie mai uniforma a caldurii in incapare. In plus, copilul dumneavoastra se va simti mai comod si nu veti mai sta stresat ca e „podeaua e rece”.

0730 37 37 37

incalzire in pardoseala

Ce se poate pune peste incalzirea in pardoseala?

Pe incalzirea in pardoseala se poate monta parchet, gresie si chiar marmura / granit. Incalzirea in pardoseala nu va limiteaza la ce puteti utiliza, insa, sapa este esentiala pentru a asigura elasticitatea neceasra pentru dilatare si contractare.

Ce probleme pot sa apara la incalzirea in pardoseala?

In cazul in care distributia nu este realizata corect, anumite zone din casa pot ramane neincalzite corespunzator. In acest caz, interventia este de obicei foarte costisitoare si presupune de cele mai multe ori spartul sapei pentru a se putea reface traseul corect. Pentru a evita acest lucru, este recomandat sa apelati la specialisti pentru astfel de lucrari.

0730 37 37 37

Cum calculezi pretul pentru incalzire in pardoseala.