Inlocuire Coloane Blocuri

Colaborarea cu Asociatiile de Proprietari a inceput in anul 2005 odata cu inlocuirea coloanelor verticale si orizontale  de alimentare cu apa, canalizare si termoficare. Din 2005 am inlocuit coloanele verticale, termoficare sau de canalizare la peste 200 de imobile in Bucuresti si in tara. Avem echipe de instalatori, experimentate in lucrul cu oamenii si de aceea reusim sa primim recomandari bune de la presedintii si administratorii de blocuri. Cunoastem foarte bine structura coloanelor verticale si coloanelor orizontale (din subsol) si incercam pe cat posibil sa facem cat mai putin deranj in apartamente. Termenele de executie, incercam sa fie cat mai scurte – inlocuim o coloana verticala de apa calda si apa rece la un imobil de P+4 intr-o zi iar la imobilele de 8,9 si 10 etaje in 2 maxim 3 zile!

Termenele de excutie variaza in functie de vechimea blocului, de prezenta proprietarilor in apartament la data si ora stabilita si de buna intelegere a acestora!

coloane apa

Executam lucrarile numai cu materiale de cea mai buna calitate: ppr alb, ppr gri, ppr verde, cupru, etc!    Venim in sprijinul Asociatiilor prin executarea lucrarilor de inlocuiri de coloane la preturi si termene de plata corecte pentru ca intelegem nevoile acestora!

Pentru a primi o vizita din partea noastra si a va intocmi o oferta dati-ne un telefon!