Tobogane gunoi

Colaborand cu Asociatiile de Proprietari inca de la inceput, incercam sa oferim solutii complete pentru acestea. Pe langa executia lucrarilor de instalatii complete pe care le realizam venim in sprijinul Asociatiilor de Proprietari – a blocurilor – cu inlocuirea ghenelor de gunoi – toboganelor de gunoi. 

Orice bloc cu mai mult de 7 etaje are in incinta acestuia cunoscutele tubulaturi verticale (ghena de gunoi) pe care se arunca gunoiul menajer rezultat de la proprietari. Aceste tubulaturi au fost realizate din tabla si odata cu trecerea timpului materialul a inceput sa prezinte diverse neconformitati: fisuri, deformari, etc.

Tubulatura veche poate fi inlocuita cu una noua dintr-un material mult mai rezistent si cu o durata de viata mult mai lunga repectiv tuburi din PVCKg cu dimensiunea de 315 mm. La fiecare etaj se monteaza ramificatii (guri de evacuare a gunoiului) precum si capace speciale pentru aceasta tubulatura.

Noua ghena de gunoi este mult mai rezistenta, materialul folosit este mult mai izolant fonic decat tabla, depunerile vor fi insemnat mai putine avand si un aspect placut!

Fiecare oferta este personalizata! Contactati-ne pentru a solicita oferta!