Apometre radio si optice

Apometrele sau contoarele de apa sunt acele mecanisme care masoara cantitatea de apa rece si / sau apa calda, folosita de un consumator. Pentru a avea un control cat mai exact al consumului de apa din locuinta dumneavoastra trebuie sa va montati contoare de apa la toti consumatorii existenti: baie, bucatarie si grupul sanitar.

Conform Legii 121/2014 publicata in Monitorul Oficial, pana la data de 31 Decembrie 2016, toate apartamentele din Romania trebuiesc contorizate individual prin montarea de repartitoare de costuri pentru energia termica consumata.

Montaj Apometre

montaj-apometre

  • autorizatie BMRL pt montaj
  • marci cu garantie 24 luni: BMeters, Timely, Zenner, Techem

Afla mai multe >>

Inlocuire Apometre

inlocuire-apometre

  • inlocuire apometre de apartament, apometre bransament sau apometre debite mari

Afla mai multe >>

Verificare Apometre

verificare-apometre

  • verificarea metrologica periodica a apometrelor de apa rece sau calda

Afla mai multe >>

Sigilare Apometre

sigilare-apometre

  • sigilare apometru nou sau pentru ca ati constatat ruperea/distrugerea sigiliului initial.

Afla mai multe >>

Vanzare Apometre

vanzare-apometre

  • vanzari contoare de bransament si apometre cu diametre nominale de la DN 15 la DN 500

Afla mai multe >>

Apometre Radio

apometru techem

 

 

 

 

 

 

 

Afla mai multe >>

  • montaj apometre Techem cu citire radio si sistem antifrauda

Cine poate executa lucrarile de apometre?

Montajul contoarelor de apa se face de catre o firma de instalatii – care trebuie sa va sigileze apometrele si sa va emita un proces verbal de montaj si sigilare impreuna cu certificatul de garantie si conformitate al apometrelor si buletinul de verificare metrologica. In cazul in care  firma nu va poate garanta sigilarea apometrelor si nu va poate emite procesul verbal de montaj si sigilare este mai bine sa apelati la Smart Instalatii!

Noi va oferim siguranta si garantia unei lucrari corect executate!

Sigilarea apometrelor trebuie executata cu un cleste special intiparit cu stanta firmei sau cu sigilii cu serie unica si rotor antifrauda.

De ce sa executati lucrarile de apometre cu noi?

Detinem echipamentele si instalatorii potriviti pentru executarea acestor lucrari avand o experienta de peste opt ani in acest domeniu si peste 10000 de contoare de apa montate.

Sigilarea apometrelor se executa cu sigilii cu serie unica si rotor antifrauda sau cu sigilii de plumb stantate cu initialele „SM”. Oferim garantie de 24 de luni pentru manopera si putem interveni rapid in cazul in care apar defectiuni la instalatia de apometre.

Pe langa avantajele enumerate mai sus, firma noastra detine si o polita de asigurare de raspundere civila profesionala pentru suma de 30000 EURO, in cazul de evenimente neplacute.

Acte emise in urma lucrarilor de apometre:

Dupa executarea lucrarilor veti primi: procesul verbal de montaj/inlocuire/verificare si sigilare impreuna cu certificatul de garantie si conformitate, buletin de verificare metrologica, factura si chitanta.

Mentionati ca ne contactati de pe smart-instalatii.ro si veti beneficia de o oferta speciala pentru lucrarile de apometre de care aveti nevoie!