Sigilare Apometre

Firma noastra ofera, la cerere, serviciile de sigilare apometre apa calda si apometre apa rece, fie ca este vorba de sigilarea in urma montarii unui apometru nou sau pentru ca ati constatat ruperea/distrugerea sigiliului initial al apometrului.

Oferim servicii de sigilare apometre pe toata raza municipiului Bucuresti, sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 si judetul Ilfov.

sigilare-apometre

Sigilare Apometre – de ce trebuie facuta?

In cazul in care ati montat apometrele din locuinta cu o firma sau un instalator neautorizat, veti avea nevoie de procesul verbal de sigilare apometre. Acest proces verbal este emis de catre o firma autorizata B.R.M.L. in urma montajului si sigilarii de apometre. Procesul verbal trebuie predat administratiei pentru a va putea lua in calcul consumul de apa.

Sigilare Apometre – cum se procedeaza?

In momentul in care ati montat contoarele si nu vi s-a predat procesul verbal de sigilare apometre sau ati facut remedieri la instalatie si sigiliile apometrelor au fost rupte sau deteriorate, ne puteti contacta pentru a trimite o echipa de instalatori sa sigileze apometrele si sa intocmeasca procesul verbal.

Sigilare Apometre – cu ce se sigileaza apometrele?

Lucrarea de sigilare apometre se executa cu sigilii din policarbonat / acetal, inscriptionate, prin tehnologie laser, cu o serie unica sau cu sigilii de plumb inscriptionate si cu sarma otelita speciala. Pe racordurile apometrelor se aplica sarma pentru sigilare apometre si sigiliile cu mecanism rotor  (foto) sau cele clasice de plumb. Pe fiecare dintre sigilii cu rotor veti observa o serie unica sau initialele firmei noastre – pentru sigiliile de plumb. In acest moment apometrele sunt sigilate si dumneavoastra sunteti sigur ca ati executat lucrarea corect. Pe procesul verbal veti regasi seriile apometrelor, indexul la care apometrele au fost sigilate si seriile unice ale sigiliilor.

Mentionati ca ne contactati de pe smart-instalatii.ro si veti beneficia de o oferta speciala pentru lucrarile de sigilare apometre !

Vezi toata gama de servicii apometre si repartitoare: