Instalatori Bucuresti si Ilfov

Instalatori Bucuresti si Ilfov

Personalul firmei noastre este alcatuit din instalatori profesionisti cu experienta de peste 10 ani in executarea de lucrari in instalatii sanitare, termice si canalizare. Dispunem de echipe de interventie pregatite sa intervina 24/24 pentru rezolvarea tuturor avariilor din instalatiile sanitare si instalatiile termice. Suntem disponibili in Bucuresti: sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si in judetul Ilfov.

instalatori bucuresti

Instalatori – instalatii sanitare

Lucrarile executate de echipele noastre de instalatori sunt garantate pentru o perioada de 24 de luni. In cei opt ani de experienta nu am intampinat probleme majore in executarea lucrarilor. Realizam montaje de apometre, inlocuriri totale sau partiale de conducte pentru alimentarea cu apa la blocuri, instalatii contra incendiilor, montaj cazi, dusuri, lavoare, robineti etc. Calitatea lucrarilor este data de profesionalismul echipelor noastre de instalatori autorizati, de calitatea materialelor care le folosim si de echipamentele de ultima generatie care le detinem.

Instalatori – instalatii termice

Practic echipele noastre de instalatori pot realiza orice proiect fie ca este o instalatie noua intr-o casa sau apartament fie ca este vorba de intretinere si reparatii ale instalatiilor termice mai vechi din locuinta dumneavoastra. Realizam lucrari complete de: montaj centrale termice, montaj calorifere, montaj boilere, montaj ventiloconvectori, montaj perdele aer, montaj incalzire in pardoseala, inlocuiri totale sau partiale de conducte de termoficare la blocuri, etc. Contati pe garantia oferita de vechimea in domeniu!

Instalatori – desfundari coloane

In afara de executarea instalatiilor sanitare si termice avem echipe specializate de instalatori pentru a interveni asupra coloanelor / caminelor / toaletelor infundate cu echipamente profesionale. Datorita echipamentelor folosite desfundam si curatam orice tip de teava. Convingeti-va!

Apelati la serviciile noastre pentru zona Bucuresti – Ilfov!

Motto-ul nostru este: “DA PUTEM !” CONTACTATI-NE!

Mentionati ca ne contactati de pe smart-instalatii.ro si veti beneficia de o oferta speciala pentru lucrarile deinstalatii de care aveti nevoie!