Montaj Centrale Termice

Centrale Termice – montaj, reparatii, mentenanta, service

Centrala termica reprezinta o instalatie pentru producerea caldurii, caldura data de arderea in focar a unui combustibil (alegerea acestuia depinde si de zona locuibila: gaz metan, GPL, lemn, peleti, brichete, sau energie electica)

centrale-termice

Pentru a alege o centrala termica care sa acopere necesarul de caldura pentru un anume spatiu, trebuie tinut cont de volumul si indicele de izolare (poate fi 30-40 pentru o casa izolata si pana la 70 pentru o casa neizolata termic) care inmultite va ofera puterea termica in kW necesara incalzirii (acesta metoda de calcul este una aproximativa).

O data aleasa centrala termica potrivita, urmeaza montarea acesteia.

Servicii montaj centrale termice

Firma noastra va ofera servicii complete de montaj centrale termice in orice zona a Bucurestiului si a judetului Ilfov. Pe langa montajul centralelor termice, punerea in functiune (P.I.F) si pornirea acesteia (setand parametrii necesari functionarii), realizam si traseele aferente incalzirii centrale si a apei calde.

Interventii/Reparatii centrale termice

Suntem la dispozitia dvs. si in cazul oricaror avarii, defectiuni rezultate in urma montajului de centrale termice, sau a altor probleme legate de instalatiile termice. In cazul in care aveti probleme de proasta functionare a instalatiei de incalzire sau a centralei termice, puteti apele cu incredere la noi pentru rezolvarea acestor probleme. In functie de gravitatea defectiunilor putem actiona rapid datorita echipelor noastre de interventie asigurandu-va totodata si un serviciu de calitate si profesionalism.

Service si mentenanta centrale termice

Oferim contracte de mentenanta a instalatiilor dvs. termice la un pret rezonabil, oferta facuta fiind personalizata pentru fiecare beneficiar in parte. Avem oameni specializati pe mai multe tipuri de centrale termice facand fata oricarei probleme aparute. Pe perioada de service nu se achita manopera de interventie.

Mentionati ca ne contactati de pe smart.instalatii.ro si veti beneficia de o oferta speciala pentru lucrarile de care aveti nevoie!

Vezi toata gama de instalatii termice: