Servicii Profesionale Instalatii Sanitare si Termice

SMART INSTALATII – INSTALATII SANITARE SI TERMICE

Cu o vechime de peste10 ani in domeniul instalatiilor termice si sanitare societatea noastra va pune la dispozitie o gama larga de servicii si produse, cum ar fi:instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii aer conditionat, contracte de mentenanta si service, desfundari canalizari, interventii rapide, vanzari apometre, vanzari centrale termice, etc. Detinem echipamente profesionale si instalatori calificati pentru a oferi lucrari de calitate in timp scurt si la preturi accesibile.

DESFUNDARE CANALIZARE

Realizam lucrari dedesfundare canalizare,desfundari coloane de scurgere blocuri, case, birouri,desfundare teviscurgere lavoare, chiuvete bucatarii,desfundari cazi, sifoane pardoseala,desfundare vas wc. Afla mai multe >>
desfundare canalizare

DESPRE ECHIPA SMART INSTALATII.

Intodeauna in sprijinul clientului, oferim prin instalatorii nostri consultanta gratuita si rezolvarea problemelor aparute in cel mai avantajos si profesionist mod posibil pentru client. Instalatorii firmei, specializati in instalatii sanitare si termice sunt mereu pe teren acoperind toate zonele din Bucuresti si Ilfov. Firma instalatii sanitare Bucuresti, Smart-Instalatii, da importanta oricarei lucrari indiferent de marimea acesteia si vom trata fiecare lucrare de reparatie a unei instalatii termica, sanitare sau canilizare, cu seriozitate maxima si punand la dispozitia clientului toata experienta acumulata de instalatorii auztorizati ai firmei pe parculsul activitatii noastre.

Nu ezitati sa ne sunati pentru cea mai buna oferta de repartii instalatii sanitare si termice!Discutam concret pe problema aparuta si daca putem va facem pe loc o cotatie de cost per reparatii.Instalatorautorizat Bucuresti, instalatoriinstalatii sanitare, instalatoriinstalatii termice. Avem echipe gata sa intervina pentru orice situatie. Reparatii instalatii sanitare, reparatii instalatii termice, montajinstalatii sanitare, montajinstalatii termice, montaj,reparatii si desfundari canalizare.

Venim in orice locatie dinBucuresti si Ilfov.Echipe specializatepentru interventii, reparatii, montaj pentru persoanefizice si companii.

Sunati acum pentru a primi o estimare de pret. Venim in 3 ore sau in maxim 24 ore.
Tel: 0730 37 37 37