Aer Conditionat

Deoarece caldura pe timpul verii poate deveni insuportabila, intervine nevoia ca in locuinta dumneavoastra sa va asigurati un confort termic satisfacator. Acest lucru poate fi realizat prin achizitionarea unui aparat de aer conditionat. Aveti de ales intre un aparat de aer conditionat mobil sau unul tip split sau tip multisplit.

aer-conditionat

 

Aer Conditionat – tip SPLIT

Aparatul de aer conditionat tip split este format din doua unitati, una montata in interiorul locuintei si cea dea doua, in exterior, legate intre ele printr-un traseu de cupru prin care se realizeaza racirea aerului. Aceste aparate sunt folosite indeosebi pentru apartamente, spatii pentru diverse activitati de marime medie si mica, etc.  Puterea lor incepe de la 9000 BTU si  pot asigura un climat confortabil pentru spatii cu marimi de la 15 mp.

Aer Conditionat – tip MULTISPLIT

Aparatul de aer conditionat tip multisplit este format dintr-o singura unitate exterioara si mai multe unitati interioare, fiind folosit in general pentru spatii mari: birouri, vile, case sau pentru spatiile unde nu este posibila montarea mai multor unitati exterioare. Caracteristicile tehnice sunt asemanatoare aparatelor de aer conditionat tip split.

Aer Conditionat – tip MOBIL

Aparatul de aer conditionat mobil poate fi pozitionat oriunde in casa. Aparatul mobil dispune de un furtun prin care se evacueaza aerul cald din incapere si in acelasi timp introduce aer rece. Acest aparat se preteaza unor spatii mici putand fi foarte usor de transportat dintr-o incapere in alta. Puterile de racire ale acestor aparate sunt intre 7000 BTU si 12000 BTU iar bugetul alocat pentru achizitionare  este redus.
Daca optati pentru un aparat de aer conditionat de tip split/multisplit, firma noastra va realiza montarea acestuia in locatia indicata de dumneavoastra, cu personal calificat si utilaje performante.

Mentionati ca ne contactati de pe smart-instalatii.ro/old si veti beneficia de o oferta speciala pentru lucrarile de aer conditionat de care aveti nevoie!

Contactati-ne!