Despre Noi

Smart Plumbing = Instalatii Inteligente

Suntem de peste 15 ani, alaturi de locuitorilor din Bucuresti si Ilfov prin serviciile de calitate oferite!

Cei care ne-au cunoscut ne recomanda pentru serviciile complete pe care le executam: instalatii sanitare, instalatii termice si de climatizare. Echipele noastre sunt formate din instalatori profesionisti si seriosi care ne sunt alaturi din anul 2005. Incepand cu anul 2012 am consolidat ramura de instalatii sanitare si termice aferente asociatiilor de locatari / proprietari, lucrarilor de interventie rapida, lucrarilor de instalatii sanitare si termice de nivel mic si mediu, precum si dezvoltarea segmentului de mentenanta si service in domeniul instalatiilor.

Autorizatii:

Autorizatie ANRSC – montare de repartitoare de costuri

Autorizatie BRML – montare si sigilare de apometre

ISO 9001:2000 pentru instalatii

Asigurari:

Asigurare de Raspundere Civila Profesionala incheiata prin Omniasig Vienna Insurance Group

Dotari:

Dispunem de o serie larga de echipamente si utilaje pentru domeniul instalatiilor termice si sanitare, de ultima generatie, achizitionate de la furnizori de renume: Rothenberger, Bosch, Makita, Hilti, Dewalt, etc.

Personal:

In functie de cantitate si complexitate, structura organizatorica si doatrea tehnica  permite in orice moment intocmirea unei echipe de montaj, de pana la 10 lucratori, care sa ajunga la lucrarea dorita in maxim 24 de ore de la cererea dumneavoastra. 

Raza de executie a lucrarilor:

Bucuresti si judetul Ilfov

 Mentionati ca ne contactati de pe smart.instalatii.ro si veti beneficia de o oferta speciala pentru lucrarile de instalatii sanitare de care aveti nevoie!