Reparatii Instalatii

Personalul nostru este format din instalatori calificati cu experienta, raspuzand cerintelor si nevoilor dumneavoastra prin seriozitate, promptitudine, standarde inalte ale calitatii lucrarilor. In functie de gravitatea problemei dumneavoastra, putem interveni rapid in toate sectoarele din Bucuresti si judetul Ilfov. Suntem specializati in reparatii instalatii de toate categoriile.

reparatii-instalatii

Reparatii Instalatii Sanitare

Intervenim in timp record pentru a remedia problemele aparute la instalatiile de alimentare cu apa sau scurgere. In cazul in care s-a spart o teava, nu mai functioneaza o baterie sau un apometru, s-a infundat canalizarea,  echipele noastre specializate in reparatii instalatii sanitare sunt capabile sa rezolve aceste probleme, raspunzand prompt la apelul telefonic. Contati pe NOI!

Reparatii Instalatii Termice

S-a defectat centrala termica, nu se mai incalzesc caloriferele, s-a stricat boilerul sau s-a spart teava de incalzire – NICI O PROBLEMA! Aveti numarul nostru de telefon (0730 37 37 37) pentru reparatii instalatii termice. Sunati si in maxim 2 ore suntem la dumneavoastra!

Reparatii Instalatii – Service si Mentenanta

Cel mai sigur este sa fii asigurat! Cu noi obtii aceasta asigurare!

Pentru a fi siguri ca nu intampinati neplaceri cu eventuale avarii ale instalatiilor, oferim serviciul de mentenanta disponibil atat persoanelor fizice, asociatiilor de proprietari cat si persoanelor juridice la preturi avantajoase. Incheiati acum un  contract de mentenanta si intervenim rapid pentru a rezolva problemele aparute. Echipele specializate in reparatii instalatii sunt disponibile oricand in mai multe puncte din Bucuresti si judetul Ilfov. Fiecare contract de mentenanta este diferit pentru necesitatile fiecarui client.

Mentionati ca ne contactati de pe smart-instalatii.ro si veti beneficia de o oferta speciala pentru lucrarile de avarii instalatii de care aveti nevoie! 

Interventii, reparatii, service